INTERNT

 Bli en stolt sponsor!

Presentation

Friskis&Svettis Eslöv är en ideell förening där allt överskott återinvesteras i verksamheten. Vårt mål är att kunna erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Vi skall kunna erbjuda fritidssysselsättning för alla åldrar fri från krav och tävling.
Sedan starten 1989 har föreningen vuxit och idag har vi ca 1800 medlemmar varav ett 70-tal funktionärer som ser till att vi kan hålla pass, instruera och ha en bemannad reception under kvällstid och helger.

Svett(s)fabriken

Vår anläggning, Svett(s)fabriken inryms på Gamla Åkermans området och i den byggnad där grovplåten höll till. Numer är det tränings sugna motionärer som svettas på någon av våra olika aktiviteter. Då föreningen även hyr ut till legitimerad sjukgymnast är det hög genomströmning av besökande patienter. Svett(s)fabriken besöks av i genomsnitt ca 1600 personer i veckan. De är i åldrarna från 2 år och upp till övre 80-åringar.

Varför satsa på F&S, Eslöv?

Till skillnad från många andra idrottsföreningar är det folkhälsan som är central för F&S Eslöv. Förutom att vi tränar utan krav och tävling är det ett socialt forum för många där mottot "kom som du är" verkligen hör hemma. F&S Eslöv lever upp till de centrala kraven på miljöanpassning, ren idrott samt etik och moral. Vårt mål är att kunna erbjuda träning av bra kvalitét till ett bra pris.

Vad får då ni som Friskis&Svettis sponsor?

• Vi ger er publicitet på vår hemsida, i våra trycksaker, annonser mm.
• Vi ger er mindre personalsjukfrånvaro eftersom idrott stärker kropp och själ.
• Vi är öppna för att diskutera aktiviteter som vi kan göra tillsammans.

Låter detta intressant för dig och ditt företag?

Tveka inte utan ta kontakt med oss så berättar vi mer. Ni når oss på telefon 0413-610 00 eller via e-post info@eslov.friskissvettis.se

 

 Tack till våra sponsorer

Klicka på sponsorn för att gå direkt till deras hemsida

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 
 

 


 


 

 

 
 


© Friskis&Svettis Eslöv | Denna webbsida bygger på DATIQs Hemsida i en Låda